FAQS

Què és una COpizza?

Un producte artesanal fet amb matèries primeres de màxima qualitat i elaborat des del compromís amb l’economia inclusiva i amb la cooperació de la Fundació Hestia i la complicitat de tots els que fan possible que les COpizzes arribin a llars, supermercats o cafeteries i la dels seus consumidors.

Què és la Fundació Hestia?

És una entitat especialitzada en protegir, assistir i tenir cura de persones amb malaltia mental o en procés d’envelliment, i un referent de qualitat en la recerca de noves fórmules per atendre a les persones més vulnerables. La Fundació desplega la seva activitat en tres àrees, protecció (tutelant persones total i parcialment incapacitades i acompanyant les seves famílies), innovació (a través de la Càtedra Hestia en Atenció Integrada Social i Sanitària); i, sensibilització (amb projectes com ara #MatealEstigma).

Com sorgeix la iniciativa de COpizza?

Com a conseqüència de l’aposta de la Fundació Hestia per trobar noves fórmules per atendre a les persones més vulnerables, contribuint així a millorar la seva qualitat de vida i a construir una societat més inclusiva.

Qui fa les COpizzes?

Un equip humà integrat per professionals i per persones vulnerables que comptem amb el suport de Fundació Hestia per afavorir la seva integració en l’àmbit laboral.

Com es fan les COpizzes?

De manera artesanal. Primer elaborem la massa amb farina i oli de la millor qualitat; amassem cada bola de massa fins arribar a una base fina a la que afegim tomàquet i la posem al forn de pedra. Després complementem amb diferents topping, emprant sempre producte de proximitat, i envasem al buit cada COpizza per a què, un cop acabada de coure al vostre forn, pugueu gaudir de tot el sabor i el frescor.

Puc jo personalitzar la meva COpizza?

És clar que sí. Pots comprar la base i afegir-hi tot el que vulguis.