MUCHO MÁS QUE PIZZAS ARTESANAS

CO

PIZZAS

NUESTRA FILOSOFIA ES FRUTO DEL COMPROMISO CON LA ECONOMÍA INCLUSIVA

En l’elaboració de les nostres copizzes Casa Modena participan personas vulnerables, a las que facilitamos la integración mediante un puesto de trabajo. Procuramos favorecer un contexto laboral que facilite la adquisición de las habilidades y las aptitudes necesarias para ayudar al desarrollo individual y grupal, y garantizar la integración de personas vulnerables. Apostamos por la economía inclusiva, la calidad y la competencia.

La Fundació Hestia és una entitat especialitzada a protegir, assistir i tenir cura de persones amb malaltia mental o en procés d’envelliment, i un referent de qualitat en la recerca de noves fórmules per atendre a les persones més vulnerables. El projecte de copizza Casa Modena es una de estas fórmulas.

NUESTRA INICIATIVA ES POSIBLE GRACIAS A LA COOPERACIÓN CON LA FUNDACIÓN HESTIA

UN PROYECTO LLENO DE COMPLICIDAD QUE NOS AYUDA A AVANZAR EN LA INTEGRACIÓN DE LOS MÁS VULNERABLES

La complicidad de todos los que hacéis posible que copizza Casa Modena llegue a infinidad de supermercados, hogares, restaurantes y cafeterías, y la de los consumidores es clave para avanzar en la integración de las personas vulnerables.

NUESTRA RECETA

4 INGREDIENTES PRINCIPALES

INGREDIENTE 1

CARÁCTER ARTESANAL

Totes les copizzes Casa Modena s’elaboren una per una amb massa fina feta de farina de la màxima qualitat, fermentada de forma natural durant més de 24 hores i amb els millors productes de proximitat. Copizzes Casa Modena que els nostres Mestres Pizzers cuinen després lentament i amb molta cura al forn de pedra de l’obrador.

INGREDIENTE 2

INCLUSIÓ I COHERÈNCIA

El benestar de les persones és una de les premisses bàsiques per a l’èxit de copizza Casa Modena. A la nostra feina diària cerquem l’excel·lència en processos d’inclusió social i d’acceptació de la diversitat, conformant equips que afavoreixen l’aprenentatge, el coneixement mutu i la integració.

INGREDIENTE 3

QUALITAT I INNOVACIÓ

A més de pel seu caràcter inclusiu, l’èxit de copizza  Casa Modena es fonamenta en la minuciosa selecció de les nostres matèries primeres que, sens dubte, condueix a l’excel·lència del producte final. El nostre Departament de Qualitat treballa amb perseverança, cap a la perfecció i la millora constant dels productes a través de la recerca i l’optimització. Des de productes BIO fins a productes Halal, les nostres copizzes Casa Modena artesanes evolucionen contínuament per satisfer tots els paladars.

INGREDIENTE 4

SABOR I FRESCOR

La xarxa de distribució de Casa Modena copizza actúa assegurant en tot moment la bona conservació de les nostres pizzes que arriben sempre fresques i saboroses als vostres supermercats, restaurants, cafeteries i llars. L’òptima distribució de les nostres copizzes Casa Modena arrodoneix la nostra aposta per la producció 100% artesanal, la innovació i la qualitat i aconsegueix fer gaudir de tots els sabors i aromes de l’artesania feta copizza Casa Modena.

INGREDIENTE 1

CARÁCTER ARTESANAL

Totes les copizzes Casa Modena s’elaboren una per una amb massa fina feta de farina de la màxima qualitat, fermentada de forma natural durant més de 24 hores i amb els millors productes de proximitat. Copizzes Casa Modena que els nostres Mestres Pizzers cuinen després lentament i amb molta cura al forn de pedra de l’obrador.

INGREDIENTE 2

INCLUSIÓ I COHERÈNCIA

El benestar de les persones és una de les premisses bàsiques per a l’èxit de Copizza Casa Modena. A la nostra feina diària cerquem l’excel·lència en processos d’inclusió social i d’acceptació de la diversitat, conformant equips que afavoreixen l’aprenentatge, el coneixement mutu i la integració.

INGREDIENTE 3

QUALITAT I INNOVACIÓ

A més de pel seu caràcter inclusiu, l’èxit de copizza Casa Modena es fonamenta en la minuciosa selecció de les nostres matèries primeres que, sens dubte, condueix a l’excel·lència del producte final. El nostre Departament de Qualitat treballa amb perseverança, cap a la perfecció i la millora constant dels productes a través de la recerca i l’optimització. Des de productes BIO fins a productes Halal, les nostres copizzes Casa Modena artesanes evolucionen contínuament per satisfer tots els paladars.

INGREDIENTE 4

SABOR I FRESCOR

La xarxa de distribució de Casa Modena actúa assegurant en tot moment la bona conservació de les nostres Copizzes Casa Modena que arriben sempre fresques i saboroses als vostres supermercats, restaurants, cafeteries i llar. L’òptima distribució de les nostres pizzes arrodoneix la nostra aposta per la producció 100% artesanal, la innovació i la qualitat i aconsegueix fer gaudir de tots els sabors i aromes de l’artesania feta copizza Casa Modena.

NUESTRAS COPIZZAS

En nuestro obrador elaboramos y envasamos copizzes Casa Modena artesanas auténticas, hábilmente trabajadas a mano, desde la bola de masa hasta el topping. Nos aseguramos así que nuestras copizzes Casa Modena estén siempre frescas y deliciosas.

COPIZZES EXCLUSIVES

montilivi

Mozzarella, tomàquet, 7 formatges de la granja Claperol d’Olot.

1930

Mozzarella, tomàquet, botifarra del perol esparracada, ceba caramel·litzada, compota de poma de Girona i salsa de trufa.

sisa

Mozzarella, tomàquet, pernil dolç, compota de poma de Girona i alfàbrega.

anxoves de l'escala

Mozzarella, tomàquet cherry, tàperes, olives negres, herbes fines + llauna anxoves.

balear

Mozzarella, tomàquet, formatge Coinga, sobrassada, mel i espècies.

COPIZZAS GOURMET

caprese

Base, tomàquet, mozzarella, formatge de cabra, tomàquet cherry i reucula fresca.

PERNIL I FORMATGE

Base, tomàquet, mozzarella i pernil cuit.

carabassó pesto

Base, tomàquet, mozzarella, carabassó, tomàquet cherry, ruca fresca i salsa pesto.

pescara

Base, tomàquet, mozzarella, tonyina i tomàquet cherry.

tartufo

Base, tomàquet, mozzarella, xampinyons i salsa de trufa.

margarita

Base, tomàquet, mozzarella i orenga.

delizia carabassó

Base, tomàquet, mozzarella, carabassó i salsa de trufa.

ferrara

Base, tomàquet, mozzarella, pollastre, formatge de cabra i espècies.

delizia serrano

Base, tomàquet, mozzarella, pernil salat, provolone i espècies.

barbacoa

Base, tomàquet, mozzarella, bacon, salsa BBQ i espècies.

piccantina

Base, tomàquet, mozzarella, pepperoni, pebrot, xampinyons, olives negres i espècies.

5 formatges

Base, tomàquet, mozzarella, gouda, cheddar, emmental, blau.

bolonyesa

Base, tomàquet, mozzarella,
carn boví, bacon i espècies.

capricciosa

Base, tomàquet, mozzarella, pernil cuit, champinyons i provolone.

COPIZZES ECOLÒGIQUES

porro i formatge de cabra

Base amb cereals, tomàquet, mozzarella, porro i formatge de cabra.

5 formatges

Base amb cereals, tomàquet, mozzarella, edam, gouda, emmental i gorgonzola.

pernil i xampinyons

Base amb cereals, tomàquet, mozzarella, pernil cuit i xampinyons.

bacon i xampinyons

Base amb cereals, tomàquet, mozzarella, bacon i xampinyons.

VEGETAL

Base amb cereals, tomàquet, mozzarella, carabassó, ceba, pebrot vermell, pastanaga i
albergínia.

Si quieres ser cómplice de este proyecto como empleado, proveedor, cliente o colaborador rellena este formulario. Estaremos encantados de conocerte.

La comunicación de sus datos será objeto de tratamiento por parte del Responsable del Tratamiento LARA UNIÓN, S.L.. Esta comunicación se utilizará exclusivamente para tratar sus datos para atender su solicitud, siempre de acuerdo al Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (RGPD), Ley Orgánica 3/2018 de 5 de diciembre (LOPDGDD) y demás normativa legal vigente en materia de protección de datos personales, sobre protección de datos. Sus datos no se comunicarán a terceros, excepto por obligación legal, y se mantendrán mientras no solicite su cancelación.

En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i / o cancel·lació de el tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Pol. Ind. Polingesa, Avinguda Mas Vilà, 98-100, 17457 Riudellots de la Selva o mitjançant un correu electrònic a admin@laraunion.com.

ES